Nu faceti ca mine :|-5
- skumpi
- Vizitator
Re: Nu faceti ca mine :|
mary_aleee a scris:sa va povestesc si eu pe scurt povestea mea cu ex'ul, care a tinut vreo 5-6 ani... l-am cunoscut prin intermediul unui coleg de clasa, eram intr-a 9-a amandoi. ne-am intalnit de vreo cateva ori, ne-am povestit o gramada de lucruri, printre care ca eu abia iesisem dintr-o poveste ff incurcata si el inca mai era incurcat cu iubita lui de toata viata, care imi era, coincidenta si colega de scoala/palier... bineee, un timp am fost prieteni si usor usor am devenit ceva mai mult.. el mi-a promis ca o lasa pe iubita lui ca sa fim impreuna, si asa a si facut. din pacate pt doar 3 luni, o vara.. pe urma, intr-o dimineata de septembrie primesc un msj de genul: "m-am impacat cu X, imi pare rau. te iubesc!" nush dc dar acel te iubesc cred ca a fost nenorocirea adolescentei mele. de acele 2 cuvinte am tinut si cu dintii pt mai bine de 5 ani.. au urmat perioade de disperare, de impacare, de fericire si iar de disperare.. venea la mine cu prietenii lui in fiecare zi (ai mei erau plecati in italia si eu il intretineam si pe el), faceam sex numai cand avea el chef, invatzasem sa vb foarte urat si vulgar, fumam in disperare.. bine, toate astea in timp ce era impreuna cu tipa de toata viata. si eu stiam asta, toti prietenii nostri si ei stiau, numai ea nu.. toti imi ziceau ca sunt proasta, ca dc stau cu el etc.. asta a durat vreo 2 ani. la 17 ani eu am plecat in italia, definitiv. nu va spun ce disperare, imi smulgeam parul din cap si el imi zicea sa raman, ca o lasa pe iubita lui si vom fi fericiti impreuna.. eu am plecat oricum pt ca asa au vrut ai mei.. la plecare am crezut ca era sfarsitul, dar de unde? au urmat ani si mai disperati, imi era dor de el, de prietenii, de viata aia destrabalata pe care o duceam acasa.. el imi zicea mereu ca ma iubeste, ca vrea sa fie cu mine, ca nu mai poate fara mine. cand el a dat bacul, eu am fost acasa si am asistat la despartirea dintre el si ea. nu l-am mai vazut in viata mea atat de disperat, atat de down-down-down! si atunci mi-am dat seama cat o iubea, si ca am facut bine ca am plecat. dar totusi am stat langa el si cand m-am intors inapoi in italia mi.a zis ca el renunta la facultate ca vine la mine sa avem o viata impreuna.. noroc ca am fost cu capul pe umeri si i-am zis sa stea cuminte acasa. in anul urmator cand am fost acasa mi s.a spus ca fostei lui i se povestise cu lux de amanunte tot ceea ce ea nu stia despre mine... si eu iar am crezut ca era sfarsitul. si tot n-a fost.. dupa ea, el a avut N iubite, care mai de care mai prostute, el bea ca disperatul, se culca cu cate ii veneau la mana. in fine, in ultimul an si-a mai revenit, e mai cu capul pe umeri, nu mai are pe nici una (pt ca nici una nu se ridica la nivelul meu, sau a fostei; noi eram cica ala inteligente, fete seriose).. in fine, am fost amanta lui 2 ani live si vreo 3 ani de la distanta! totul s-a teminat de curand, adica acum vreo 5 luni cand eu am inceput sa am sentimente pt altcineva. ii multumesc lui Dzeu ca mi l-a scos in cale pe Robert ca daca nu probabil ca si acum eram prinsa in acea poveste care deja ma coplesise si careia ii pierdusem total controlul!!
brrr...bine ca ti`ai revenit si esti ok
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
pfff....ce pacat ca uneori n-avem puterea sa fim mai egoiste...
baby Dragos
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
deliav a scris:pfff....ce pacat ca uneori n-avem puterea sa fim mai egoiste...
nu avem puterea asta k ii iubim... povestea mea e ceva mai lunga totul a incepu in cls a XII-a.eu faceam parte din organizatorii balului bobocilor,el(un bou si jumatate) partenerul de dans al unei concurente si in acelasi timp f bun prieten cu aceasta,vecini.in timpul pregatirilor era totul ok.spre sf a inceput sa ma intereseze persoana lui din ce in ce mai mult,ceream detelii de la baieti despre el,chiar si de la amica sa.in seara balului era nuj ce mel despre un sarut si il intreb:incercam?la kre el nu mi`a zis nik,dar s`a impiedicat si efectiv a cazut pe spate(la propriu) .a trecut si seara respectiva,eu asteptand ceva de la el...amama era plecata,stateam cu sormea,varmea si matusa mea kre dupa 1 sapt de la bal plecase si ea la mama in It,noi3 mutandu`ne la bunici.si de aici incepe partea frumoasa:varmea se imbigubase cu un coleg de`al meu de clasa,in schimb eu singura cuc,dar vesele.eram fata care chiar dak avea 1000 de probleme radea...l`am chemat si pe el intr`o zi la mine.s`a stat pana pe la 3 noaptea,dar nik...nici makr nu ma tinea de mana cu toate k vezi draga Doamne imi ceruse prietenia.mi`a zis k el trebuie sa pleca la ai lui in Spania,eu i`am zis k vreau sa fac o fac,sa am un viitor aici,nu acolo.in fine... in tara am fost impreuna timp de 3 saptamani,timp in kre ne`am indragostit unul de altul la nebunie,chiar dak stiam k totul se va sfarsi.a plecat...eu plangeam oriunde,magazin,scoala,acasa,asc mel noastra si nu mai puteam...in 2 zile nu mai aveam lacrimi,il iubeam mai ceva k pe mine.incepusem sa o iau razna in sensul k nu vroiam sa cred k a plecat,nu stiam knd se intoarce,dar la plecare mi`a jurat k voi fi sotia lui mai devreme sau ai tarziu.ma suna mereu,mesaje peste mesaje,nu era sms in kre sa nu nescriem "te amo,mi`e dor de tine" la 2 sapt dupa plecarea lui a murit bunica(singura kre imi mai ramasese),eram terminata,fara el,mama si matusa mea plecate...au ramas 3 copile si un bunic sa faca toata inmormantarea.am facut tot pana knd au venit ele aksa.perioada groaznik.in dimineatza in kre murise ma ciondanisem oleak cu ea,eu zicand dupa aia k a murit din cauza mea...nu mancam,nu dormeam,am slabit 12 kg in 3 sapt...eram cadavru viu...el ma suna incontinu.a urmat bac`ul pe care l`am luat cu nota mare,el ma sustinea in tot ce faceam.cu ceva timp inainte de bac vb cu el si ii ziceam "hai aksa k eu nu mai pot,kt sa te mai astept...nu intelegi k am nevoie de tine,k te iubesc?hai aksa si hai aksa" park numai asta stiam sa zic de fiekre data.intr`o sambata seara m`a suna: "mami,sunt cu biletul in mana,vin sau nu aksa?"(asta dupa o cearta zdravana prin tel) ii zic"da,vino si ne descurkm noi aici.ne angajam,stam impreuna in ap parintilor tai si o sa reusim".si venit a fost...eu happy pana la Dumnezeu si inapoi,dar nu`mi mai doream asa mult sa fie aici,cu mine mereu.(dupa inmormanterea bunii matusa mea a ramas in tara).vine admiterea la fac.ma inscriu la psihologie(unde sunt si acuma anul 3) si la drept(imi mai trebuia 5 sutimi k sa intru) aman2 la ID k sa raman cu sormea aksa(sit f grea si f dificila).incepuse sa`mi zica "hai in Spania,lasa ac si hai cu mine".el kre ma sustinea mereu...eram kt pe`aci sa las mama,tata,sora,TOT ce aveam aici si sa plec.ma certam cu mama,tata stia k eu plec la mama si nu la el...intr`o seara,spre surprinderea mea ma scoate varmea la plimbare.plimbarea kre mi`a deschis ochii.el incepuse sa bea f mult,eu lucram la un restaurant ajungeam la 2-3 dim aksa si la 8 eram iar la munk asta timp de 2 luni...aveam neoie de el sa ma sustina,dar nu...el vroia sa plecam...i`am zis k nu pot.eu nu`mi las tot aici pt nimeni.bautura,bautura,bautura...ajunsese in halul in kre ducea petul de 2l la gura si nu se oprea pana nu era la jumate eu din baiatul dulce,kre il iubeam am inceput sa`l detest,sa`l urasc.imi era scarba de el...am vb cu el knd eram la munk si am zis "nu Bogdane,aici se termina totul!" se rupea sufletu`n mine,dar eram constienta k numai asa il pot face sa se trezeasca la realitate.ok...s`a terminat...ma suna si`mi zicea k el nu poate trai fara mine,k ma iubeste,sa`l iert k nu mai bea...il iert,el iar bea...si at a fost gata de tot,oarecum. m`a sunat miercuri sa`mi zik"eu maine plec,putem sa ne vedem maine dim pt ultime data?" (nu mai puteam,era sf lumii pt mine).mi`am luat liber jumatate de zi k sa ma int cu omu`.a venit la mine si nu am zis nik nici unul,nu schita nimic nimic...liniste si pace.m`a condus la maxi,eu am plecat la munk el aksa sa`si faca bagajul.at a fost ultimul sarut si un ultim "te iubesc".au urmat dicutii pe mess,ceruti groaznice...nu ma puteam dezlipi de el...am cunoscut un tip pe Irc...rel de 6 luni (kk maca...nik nu simteam pt ala,era si la distanta"...in oct anul trecut l`am cunoscut pe yubi kre saracul a fost atentoinat de la prima intalnire: "nu`mi plac alcoolicii,curvarii si prostii" la kre el "mie nu`mi plac curvele"(avusese o rel de 6 ani cu o tipa kre l`a inselat kt timp el a fost plecat sa munceasca pt ei)...acum sunt fericita,iubesc si sunt iubita,ne respectam si ne intelegem de minune...dar palma ce mi`am primit`o de la B m`a lasat cu sechele... fetelor,nu va lasati influentate de lacrimile baietilor,este viata voastra!voi decideti ce e mai bine pt voi1ascultati parerile celor din jur k va vor binele!!! sper sa nu va fi plictisit cu povestea mea cea lunga...
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
tu te-ai maturizat tare... probabil de la asta... urat... macar asa stii sa citesti oamenii... sa stii de ce te feresti....
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Raluk_
- Hero member
katami a scris:tu te-ai maturizat tare... probabil de la asta... urat... macar asa stii sa citesti oamenii... sa stii de ce te feresti....
pe mine m`a calit divortul parintilor,al matusii si faptul k la 13 ani am ramas cu un copil de 5 ani...tata era mai mult plecat...in fine alta poveste urata de kre nu vreau sa`mi aduc aminte
- Chiara.M
- Hero member
- De la: Wingsland
- Inregistrat: 2007-06-04
Raluk_ a scris:katami a scris:tu te-ai maturizat tare... probabil de la asta... urat... macar asa stii sa citesti oamenii... sa stii de ce te feresti....
pe mine m`a calit divortul parintilor,al matusii si faptul k la 13 ani am ramas cu un copil de 5 ani...tata era mai mult plecat...in fine alta poveste urata de kre nu vreau sa`mi aduc aminte
la 13 ani cu un copil de 5 ani?? :osa inteleg ca un frate, un var ceva... prima data cand am citit mi-a stat inima in loc..
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
sora ei, mary
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Raluk_
- Hero member
mary_aleee a scris:Raluk_ a scris:katami a scris:tu te-ai maturizat tare... probabil de la asta... urat... macar asa stii sa citesti oamenii... sa stii de ce te feresti....
la 13 ani cu un copil de 5 ani?? :osa inteleg ca un frate, un var ceva... prima data cand am citit mi-a stat inima in loc..
surioara mea.katami o stie...era un bondoc...mama plecata in it,tata mai mult la "munk" dekt aksa...iti dai seama...mi`a fost greu...plangeam cu ana in brate,au trecut 8 ani de atunci,aman2 suntem strong,ne`am maturizat f repede... ink ma mai trec fiorii knd imi aduc aminte si dorul de o familia inchegata ce eram...acum urmeaza k eu sa am familia mea.am invatat f multe din aceste experiente.faceam temele si plangeam:dor mama,de tata,eu cu un copil...acum nu`mi doresc decat sanatate si fericire alaturi de omul pe kre il iubesc. am inceput sa scriu asta,mi`am adus aminte de tot si plang...e urat sa retraiesti asemenea momente
Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-07-24 13:12:20)
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
bai frate ce relatari.ce noroc am avut eu ca am avut parintii langa mine care sa ma tina din scurt.nu tu baieti de baieti, nu tu relatii cu barbati sau baieti mai mari decat mine cu 5-7 ani, nu tu bautura si tigari.pff pt un elev de liceu si mai ales unul care urmeaza sa dea bacul fix asta nu-i lipseste.bine in schimb ca ati putut sa va tineti bine bine de scoala dar mare pacat de ce vi s-a intamplat
- Raluk_
- Hero member
little_rabbit a scris:bai frate ce relatari.ce noroc am avut eu ca am avut parintii langa mine care sa ma tina din scurt.nu tu baieti de baieti, nu tu relatii cu barbati sau baieti mai mari decat mine cu 5-7 ani, nu tu bautura si tigari.pff pt un elev de liceu si mai ales unul care urmeaza sa dea bacul fix asta nu-i lipseste.bine in schimb ca ati putut sa va tineti bine bine de scoala dar mare pacat de ce vi s-a intamplat
in viata treci prin multe...pe mine m`au calit,dar m`au si sensibilizat f mult...acum nu suport multe chestii
Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-07-24 13:32:37)
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
da imi dau seama dar parca pt o fata asa de tanara si frumoasa astfel de amintiri nu sunt tocmai potrivite!oricum, de acum incolo sa va fie bine tie si viitorului tau sot
- Raluk_
- Hero member
little_rabbit a scris:da imi dau seama dar parca pt o fata asa de tanara si frumoasa astfel de amintiri nu sunt tocmai potrivite!oricum, de acum incolo sa va fie bine tie si viitorului tau sot
sa de`a Dumnezeu multumim!viata e numai una si nu se merita sa bocesti dupa unul sau altul..traieti`va copilaria si tineretea!nu o pierdeti k o sa va para rau!acum as putea sa mi`i cresc pe ai destul de usor...dar ai este pana atunci si acum profit la maxim de fericirea ce mi`o da yubi
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- Raluk_
- Hero member
- Raluk_
- Hero member
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- anka9mai
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-03-28
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|